Hvad er LOL - League of Legends
W1siziisijiwmjivmduvmtkvm2lozhjhag1idv9xmxnpwmljc0lqsxdnakv2turndk1usxznvgqwww1fek5ebgtimtlpwvc1dvpysmznuzvxy0djavhwmcjdxq?sha=3977027f5e904950
LOL - League of Legends

Spillet er en blanding af holdbaseret actionspil og rollespilselementer. Det spilles på to hold af enten tre eller fem mand. Spillet indeholder forskellige baner, f.eks. Summoners Rift (5 vs 5) og Twisted Treeline (3 vs 3) som begge kræver sine egne strategier. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at ødelægge modstanderens “Nexus”, som ligger i dennes base.

Før man kan angribe dette “Nexus”, skal både de kanontårne som beskytter det, samt de “inhibitors” som generer fjender, dog ødelægges først. Banerne er symmetrisk opbygget, og med Summoners Rift som eksempel, er der eksempelvis tre veje til den fjendtlige base, hver bevogtet af tre kanontårne, en “inhibitor” og til sidst basens ene “Nexus”.

Inden starten af hvert spil, skal spilleren vælge en helt, alle helte har deres egne unikke egenskaber, som dog først kan bruges når helten rammer level 6. Du kontrollerer kun én helt af gangen, og derfor er det vigtigt at spilleren vælger en helt som passer til sin egen spillestil, men som også harmonerer med de helte resten af holdet har valgt. Spillet er ekstremt strategisk og kræver hurtig beslutningsevne samt stort overblik.

W1siziisijiwmjmvmdqvmjkvedvqzdd5owm5bf9za3lfymfubmvylmpwzyjdxq?sha=eabbd01330a7a802