Hvad er Fortnite


Fortnite er et fantasiinspireret spil, der har forskellige gamemodes. Spillets “Battle Royal”-mode er det absolut mest populære, med omtrent 125 millioner registrerede bruger, på under et år. 


I Fortnite spilles der på hold af enten to eller fire mand, foruden at man kan spille singleplayer. Spillet indeholder forskellige figurer, tøj og er særligt kendt for sine danse, der er blevet meget populære blandt brugerne af spillet. 


Spillet går i alt sin enkelthed ud på at tilintetgøre sine modstandere, som man dumper ned fra himlen med, i en flyvende bus. I et spil, kæmper 100 spillere mod hinanden og den sidste spiller der er tilbage, vinder spillet. Spiller man på hold, gælder det om at være sidste hold tilbage.


For at kæmpe sig til tops i Fortnite, skal man have styr på at kunne bygge hurtigt, da spillets bygge-facet, er en afgørende del for hvordan man klarer sig. Herudover gælder det om at finde gode våben, som der findes mange forskellige af. 


De forskellige våben har forskellige “levels” (niveauer), ift. hvor gode de er. Eksempelvis kan du finde en guld udgave af et våben, der er bedre end den grå udgave.


Fortnite